VIS OP ZUID

VIS OP ZUID Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 345 beoordelingen
17 jan 2020 om 21:32 Dit is al de 2de x dat ik bij jullie bestel en ben super tevreden....top
17 jan 2020 om 16:02 Top restaurant snel bezorgd gaan we vaker doen!
15 jan 2020 om 22:31 Ik ben erg teleurstellend in de kwantiteit van het eten. De portie grootte zijn heel erg klein. Na mijn bestelling heb ik de zaak gebeld. Waarbij de medewerker de telefoon midden in het gesprek ophing, slechte service.
13 jan 2020 om 20:32 Het was heerlijk binnen 10 minuten was het er al
12 jan 2020 om 21:11 Normaal gesproken plaats ik geen reviews, tenzij het echt een slechte service is geweest. Maar dit is echt een aanrader zowel qua eten als service. Ik had iets besteld wat op was. Dus hebben ze naast mn keuze, veel extra's toegevoegd aan de bestelling
12 jan 2020 om 19:51 Nou drinken vergeten ! Heb een broodje frikandel besteld kreeg geen broodje! Sauzen waren verkeerd en 20 min te laat en dan was de bezorger ook nog is stront brutaal ! Nooit meer.
12 jan 2020 om 18:28 Zoals altijd weer lekkere broodjes gekregen binnen no time!
11 jan 2020 om 21:28 Was lekker. Ben tevreden. Zo door gaan.
11 jan 2020 om 14:16 Gevraagd om geen sla in de broodjes en wrap te zetten ivm nattig broodje helaas is dit wel gedaan en zo een nat broodje weggekieperd
11 jan 2020 om 2:31 Eten was lekker alleen saus was bij het leveren gelekt in het tasje.
7 jan 2020 om 13:57 disgusting
4 jan 2020 om 19:21 Eten was heel goed saus aan de weinige kant per bakje maar wel.super.lekker en vers